Ίμια 2017: “Τούρκε ο Καμμένος μιλάει εκ μέρους μας” λέει τραγουδίστρια

Ο Πάνος Καμμένος δέχτηκε κριτική απο τα κόμματα της αντιπολίτευσης αλλά και τον ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις του. Στο πλευρό του στέκεται γνωστή τραγουδίστρια.

O Πάνος Καμμένος δέχτηκε ομοβροντία πυρών για την απάντηση του στον υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας Μ. Τσαβούσογλου.

Για παράδειγμα απο τον ΣΥΡΙΖΑ ο Κώστας Χρυσόγονος  έστειλε απευθείας μήνυμα στον Πάνο Καμμένο να σταματήσει τις δηλώσεις και έγραψε στο twitter : Τα εθνικά θέματα δεν προσφέρονται για κομματική εκμετάλλευση ούτε για επιθέσεις κατά πολιτικών φαντασμάτων.

Αποκλειστικά αρμόδιο να απαντά στις απαράδεκτες προκλητικές δηλώσεις του Τούρκου Υπ. Εξ. είναι το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος για λογαριασμό της Ν.Δ. στην ίδια γραμμή με τον Κώστα Χρυσόγονο του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε: Σε τέτοιες κρίσιμες ώρες ας μιλάει μόνον το ΥΠΕΞ. Καθήκον του ΥΠΕΘΑ είναι η επιχειρησιακή ετοιμότητα και όχι η θορυβώδης επικαιρότητα.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος υποστήριξε Ακριβώς επειδή Πρωθυπουργός είναι ο κ, Τσίπρας και υπουργός ο κ. Καμμένος, ανησυχούμε για τα εθνικά μας θέματα.

 Ενώ και ο Σπύρος Δανέλλης είπε: Όσο προκλητικοί κ αν είναι,για τους πολλούς δικούς τους λόγους οι γείτονες,μόνος αρμόδιος για την εξωτερική πολιτική είναι το ΥΠΕΞ

Απέναντι σε αυτό το μπαράζ κριτικής υπήρξε και μια δήλωση στήριξης – έκπληξη απο την γνωστή τραγουδίστρια Άντζυ Σαμίου η οποία έγραψε στο τουιτερ:«Τούρκε φασίστα, ο Υπουργός άμυνας μιλάει εκ μέρους όλων μας!»

Θυμίζεται παράλληλα  οτι το Σάββατο το υπουργείο Εξωτερικών απάντησε στην Τουρκία με την πιο κάτω ανακοίνωση:

Όταν κάποιος αδυνατεί να απαντήσει πολιτικά στα γεγονότα, πιθανόν, να μην τα κατανοεί. Ίσως να μην αντιλαμβάνεται τις τεχνικές, νομικές και πολιτικές πλευρές των ζητημάτων και γι’ αυτό επιλέγει τις προσωπικές επιθέσεις.

Επιθέσεις που δεν προάγουν τις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών και είναι ξένες στον πολιτικό πολιτισμό μας. Ο καθείς και το μέτρο του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ