Τριήρης ΟΛΥΜΠΙΑΣ: Για που σαλπάρει αύριο

Τριήρης ΟΛΥΜΠΙΑΣ: Το καμάρι του Πολεμικού Ναυτικού που έχει κερδίσει πολλές φορές τα φώτα της δημοσιότητας σαλπάρει αύριο.

Η τριήρης ΟΛΥΜΠΙΑΣ έχει βρεθεί πολλές φορές στο επίκεντρο της δημοσιότητας.

Χαρακτηριστική ήταν η κοσμοσυρροή, πρίν λίγο καιρό,  όταν το Πολεμικό Ναυτικό κάλεσε πολίτες να ζήσουν την εμπειρία του να γίνουν για λίγο κωπηλάτες του πλοίου. Η φωτογραφία είναι χαρακτηριστική της έλξης που ασκεί το πλοίο στο κοινό.

Ήταν μάλιστα τέτοιο το ενδιαφέρον και ο καταιγισμός των αιτήσεων συμμετοχής από ενδιαφερόμενους που ήταν αδύνατο να χωρέσουν όλοι στο πλοίο που αποτελεί ένα μοναδικό κομμάτι παρά την προσπάθεια του Πολεμικού Ναυτικού να μην μείνει κανείς δυσαρεστημένος.

Αυτή την φορά στο πλαίσιο των εκδηλώσεων “Ημέρες Θάλασσας 2017” που διοργανώνονται από τον Δήμο Πειραιά, η Τριήρης “ΟΛΥΜΠΙΑΣ” θα καταπλεύσει στον λιμένα Μαρίνας Ζέας όπου και θα ελλιμενιστεί από την Τετάρτη 24 Μαΐου έως την Κυριακή 28 Μαΐου 2017 για να μπορούν να την δούν όσο γίνεται περισσότεροι επισκέπτες.

Οι ημέρες και ώρες επισκέψεως για το κοινό που ανακοινώθηκαν έχουν ως ακολούθως:

Τετάρτη 24/5  : 17:00 – 20:30

Πέμπτη 25/5 – Κυριακή 28/5: 10:00 – 14:00 και 17:30 – 20:30

Η τριήρης ‘ΟΛΥΜΠΙΑΣ’ ξεκίνησε να κατασκευάζεται στην Ελλάδα τον Μάιο του 1985 και περατώθηκε τον Ιούλιο του 1987. Τα σχέδια για την κατασκευή της παρασχέθηκαν από το ‘Trireme Trust’ της Βρετανίας, ενώ τα απαραίτητα κονδύλια διατέθηκαν από το ΠΝ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ