Τζανικλί προς Ελλάδα: Όσοι κάνουν παιχνίδια σε βάρος μας λογαριάζουν λάθος

Προκλητικός για ακόμα μία φορά ο Τούρκος υπουργός Εθνικής Άμυνας Νουρετίν Τζανικλί, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του σε τουρκική φρεγάτα.

 

 

Κάποιες χώρες προσπαθούν να παίξουν «νέου τύπου βυζαντινά παιχνίδια» σε βάρος της Τουρκίας, όμως λογαριάζουν λάθος, διαμήνυσε αιχμηρά ο υπουργός Άμυνας Νουρετίν Τζανικλί, συνεχίζοντας το «γαϊτανάκι» των προκλητικών δηλώσεων των τούρκων πολιτικών εν’ όψει και των εκλογών.

Μιλώντας στους αξιωματικούς τουρκικής φρεγάτας, ο κ. Τζανικλί σημείωσε πως η Άγκυρα δεν θα επιτρέψει τετελεσμένα και θα πράξει ό,τι είναι αναγκαίο ώστε να υπερασπιστεί τα συμφέροντά της, απέναντι σε αυτούς που προσπαθούν να τα «εξαφανίσουν».

«Αυτό δεν θα το επιτρέψουμε, ο λαός δεν το επιτρέπει αυτό. Εσείς ως ήρωες ξέρω πως θα κάνετε αυτό που πρέπει και θα κάνουμε αυτό που πρέπει για να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα της χώρας μας», δήλωσε ο κ. Τζανικλί.

«Γι’ αυτό κανείς να μην κάνει λανθασμένους υπολογισμούς», προσέθεσε.

Δεν αναφέρθηκε ονομαστικά σε καμία χώρα, όμως από τις αρχές του έτους έχουν λάβει χώρα πολλές τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο Πέλαγος και στον ελληνικό εναέριο χώρο, ενώ παράλληλα η Άγκυρα έχει εμποδίσει την τέλεση ερευνών για υδρογονάνθρακες σε τμήματα της ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Πηγή: skai.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ