Πολεμική Αεροπορία : Έτσι καθαρίζει απο τα χιόνια τους δρόμους! (ΒΙΝΤΕΟ)

Βγήκαν στους δρόμους τα εκχιονιστικά της 133ΣΜ αποδεικνύοντας πως η Πολεμική Αεροπορία είναι πανταχού παρούσα και έτοιμη να δώσει λύσεις σε κάθε πρόβλημα.

Η Πολεμική Αεροπορία, με την διαρκή της εκπαίδευση και την προετοιμασία που έχει γίνει εδώ και χρόνια έδωσε λύση και στον χιονιά που χτύπησε την χώρα λίγο πριν τις γιορτές. Άυτη την φορά η εκπαίδευση για να μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε συμβάν το οποίο μπορεί να βάλει σε κίνδυνο την απρόσκοπτη λειτουργία των αεροδρομίων της όμως φάνηκε χρήσιμη στα ορεινά χωριά της Κρήτης.

Στο βίντεο, ιδιαίτερα επίκαιρο την ώρα που έχει κοπεί η χώρα στα δύο απο τα χιόνια, μπορείτε να δείτε εκχιονιστικό της 133 Σμηναρχίας Μάχης να ανοίγει τον δρόμο καθαρίζοντας τα χιόνια που βρίσκονται ανάμεσα στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα.

Η συμβολή της Πολεμικής Αεροπορίας και σε αυτή την περίπτωση έγινε αμέσως μόλις εκδηλώθηκε σχετικό αίτημα. Έτσι το οδικό δίκτυο των χωριών Τζερμιάδο, Ψυχρό, Καμινάκι, Άγιος Γεώργιος,Κάτω Μετόχι, Άγιος Χαράλαμπος, Πλάτη, Μαγουλάς και Αφρακόντε του δήμου Οροπεδίου Λασιθίου άνοιξε χάρη στην υπερπροσπάθεια του προσωπικού της 133ΣΜ.

Μάλιστα η σημασία αυτής της συμβολής της Πολεμικής Αεροπορίας φάνηκε λίγο αργότερα όταν επείγον περιστατικό μεταφέρθηκε έγκαιρα στο νοσοκομείο ακριβώς επειδή ήταν ανοιχτοί οι δρόμοι και μπόρεσε να γίνει η μεταφορά του ασθενή.

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ