Το παραμύθι: “Tου έδειξα τον στόχο, του τα ετοίμασα όλα, αλλά δεν ήξερα ότι θα χτυπήσει”

ΒΥΘΙΣΗ ΡΩΣΙΚΟΥ ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΟΥ

“Ουκρανία: Με αμερικανική καθοδήγηση βυθίστηκε το Moskva – NYT και Washington Post αναφέρουν ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν ήταν πάντως ενήμερη”

Γράφει ο Βασίλης Κοψαχείλης, Διεθνολόγος – Γεωστρατηγικός Αναλυτής – ιδρυτικό μέλος του Παρατηρητήριου Ευρωμεσογειακής Ασφάλειας και Συνεργασίας (ΠΕΜΑΣ)

 

Υπήρξε ή δεν υπήρξε, κατά οποιονδήποτε τρόπο Αμερικανική βοήθεια προς τους Ουκρανούς, ώστε να πλήξουν επιτυχώς το Ρωσικό καταδρομικό;

Κανονικά σε σοβαρές εποχές και κράτη, αυτό ΔΕΝ θα το μαθαίναμε ΠΟΤΕ !!!

Οπότε εδώ συμβαίνουν τρία πράγματα:

1 .  Οι εποχές που ζούμε και δυστυχώς οι ΗΠΑ δεν είναι πλέον σοβαρές περιπτώσεις. Κάτι που αυξάνει την ανησυχία μου για την σταθερότητα.

2.   Οι μεγάλες εφημερίδες των ΗΠΑ έχουν καταντήσει φυλλάδες στην υπηρεσία του Λευκού Οίκου και της δικής του αναθεωρητικής εκστρατείας (άρα υπάρχει πρόβλημα Δημοκρατίας). Αλλιώς δεν μπορώ να καταλάβω τη σκοπιμότητα της δημοσιοποίησης αυτού του πράγματος…

3.   Ή τελικά συμβαίνει κάτι πολύ πιο επικίνδυνο. Εν αγνοία της κυβέρνησης των ΗΠΑ, δίνονται κρίσιμες πληροφορίες, που με μαθηματική ακρίβεια θα οδηγούσαν σε επιτυχή προσβολή Ρωσικού στόχου.

Κανένας σοβαρός άνθρωπος που ξέρει από αυτά, δεν είναι αφελής να πιστεύει ότι “του έδειξα τον στόχο, του τα ετοίμασα όλα, αλλά δεν ήξερα ότι θα χτυπήσει”.

Αλλού αυτά τα παραμύθια…

 


Περισσότερα άρθρα από το Βασίλη Κοψαχείλη:

ΑΠΟΨΕΙΣ – ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΨΑΧΕΙΛΗΣ


 

armynow.gr google news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ