ΧΑΚΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ: Τι λέει η ΠΟΕΣ στον Άδωνι Γεωργιάδη;

Η ΠΟΕΣ πήρε την πρωτοβουλία να απαντήσει πρίν τον Πάνο Καμμένο στην ερώτηση του Άδωνι Γεωργιάδη. Το σίγουρο είναι πως ο ΧΑΚΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ ανεβάζει το θερμόμετρο στα ύψη.

Η ερώτηση που κατέθεσε πριν λίγες ώρες στην Βουλή ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. και τομεάρχης Εθνικής Άμυνας Άδωνις Γεωργιάδης πρός τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο πήρε απάντηση τελικά απο την ΠΟΕΣ που εξέδωσε σχετική ανακοίνωση.

Στην απάντηση τους προς τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ. απο την μεριά της ΠΟΕΣ καταγγέλουν τον τομεάρχη Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη για μένος εναντίον της ΠΟΕΣ και υποστηρίζουν πως όσα αναφέρει είναι ψευδή, ανυπόστατα και συκοφαντικά.

Παράλληλα ζητούν συνάντηση μαζί του.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε ανακοινώσει πως κατέθεσε σήμερα, Δευτέρα 23 Ιανουαρίου, ερώτηση προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Πάνο Καμμένο, «με θέμα “Σοβαρότατες παρατυπίες στη λειτουργία των Eνώσεων Στρατιωτικών και της Ομοσπονδίας αυτών”.

Μεταξύ των ζητημάτων που αναφέρονται στην ερώτηση είναι: «η παράτυπη σύνθεση της διοίκησης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.Ο.Ε.Σ.), αναφορές – καταγγελίες για οικονομική κακοδιαχείριση της Π.Ο.Ε.Σ., “αδικαιολόγητες” μεταθέσεις στρατιωτικών, καθώς και διάφορα ζητήματα εκπροσώπησης των στρατιωτικών από τις κατά τόπους ενώσεις.

Παράλληλα, ο κ. Γεωργιάδης αιτείται την κατάθεση στο Σώμα του οικονομικού ισολογισμού και διοικητικού απολογισμού της Π.Ο.Ε.Σ. για τα έτη 2014, 2015 και 2016».

Δείτε την επιστολή που δημοσιοποίησαν

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ