Χήρες στρατιωτικών: Αυτό το βίντεο πρέπει να δουν στην κυβέρνηση

Οι χήρες στρατιωτικών είναι τα τελευταία θύματα των κυβερνητικών επιλογών. Ένα βίντεο γροθιά στο στομάχι βάζει το ερώτημα, υπάρχει ελπίδα να αλλάξει κάτι;

Η εμμονή της κυβέρνησης να εκφράζει το πιο σκληρό της πρόσωπο απέναντι στις χήρες στρατιωτικών καταντά ακατανόητη. Το πρόβλημα δεν είναι ούτε πολιτικό, ούτε έχει να κάνει με την κόντρα της κυβέρνησης με τον πρώην υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Θανάση Δαβάκη που κατέθεσε πρώτος ερώτηση για τον νόμο Κατρούγκαλου.

Το πρόβλημα δεν είναι ούτε θεωρητικό, ούτε έχει να κάνει με τον «χακί συνδικαλισμό» και τις εμφανίσεις στην τηλεόραση του προέδρου της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Γιώργου Θεοδώρου, που είναι απο αυτούς που κυνήγησαν πολύ το θέμα. Το πρόβλημα είναι πραγματικό, υπαρκτό, αυταπόδεικτο και αναντίρρητο.

Οι περιπτώσεις, οι πραγματικές περιπτώσεις, οι υφιστάμενες και όχι πιθανολογούμενες περιπτώσεις που εμφανίζονται απο χήρες στρατιωτικών που χάνουν το μόνο μέσo επιβίωσης τους, την σύνταξη που τους εξασφάλιζε τα ελάχιστα παίρνουν μορφή τσουνάμι και οι καταγγελίες τους έχουν σεισμικές διαστάσεις.

Είναι απορίας άξιο πώς όλη αυτή η βοή δεν περνά τα διπλά τζάμια των κυβερνητικών κτιρίων που σχεδίασαν άγνωστο πώς την ισοπέδωση της ζωής, των ονείρων, της ελπίδας και της αξιοπρέπειας γυναικών οι οποίες ώς μόνο τους «έγκλημα» έχουν ότι παντρεύτηκαν στρατιωτικούς οι οποίοι δυστυχώς δεν είναι πια στην ζωή.

Μήπως θα έπρεπε να τις θάβουν μαζί με τους συζύγους τους; Όπως εύστοχα έγραψε ο Απόστολος Παπαπαρίσης.

Η κυβέρνηση σε λίγη ώρα, ελέω Θανάση Δαβάκη, που την αναγκάζει να πάει στην βουλή,έχει μια ευκαιρία να διορθώσει ένα απο τα αμέτρητα λάθη της.

Το βίντεο απο την εκπομπή του Θεσσαλία TV όπου μιλάει χήρα στρατιωτικού για τον αγώνα που έδωσε δίπλα στον άνθρωπο της ο οποίος μετά απο άνισο αγώνα εχασε την μάχη για την ζωή του θα μπορούσε να ραγίσει και τα διπλά τζάμια των κυβερνητικών πύργων και τους τοίχους τους ακόμα.

Μένει να δούμε τι γίνεται με τις καρδιές της κυβέρνησης.

Δείτε το βίντεο της τηλεόρασης Θεσσαλία, και μεταξύ άλλων κρατήστε οτι το «κόστος» που θα σώσει τον προϋπολογισμό αφορά, σε ολόκληρο τον κάμπο, 4 όλες και όλες συντάξεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ