Ο ΥΕΘΑ Ν. Παναγιωτόπουλος στον αγιασμό του Βρεφονηπιακού Σταθμού στο ΥΠΕΘΑ

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΥΠΕΘΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

Στον αγιασμό του Βρεφονηπιακού Σταθμού στο Στρατόπεδο Παπάγου (ΥΠΕΘΑ) παρεβρέθηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Στην Τελετή Αγιασμού του Βρεφονηπιακού Σταθμού στο Στρατόπεδο Παπάγου (ΥΠΕΘΑ) παρέστη ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος. Στην τελετή παρέστησαν επίσης ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Αλκιβιάδης Στεφανής, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Πτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου, ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, ο Αρχηγός ΓΕΝ, Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης ΠΝ και ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Μπλιούμης.

Μετά το πέρας της τελετής, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Βρεφονηπιακού Σταθμού, συνομίλησε με το προσωπικό αλλά και τους παρευρισκόμενους γονείς, και εξέφρασε τις ευχές του για καλή χρονιά.

Ο Βρεφονηπιακός Σταθμός του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας έχει διακλαδική στελέχωση με στρατιωτικό προσωπικό το οποίο καλύπτει ειδικότητες νηπιαγωγού, βρεφοκόμου, μάγειρα και διοικητικής υποστήριξης, ενώ διατίθεται και παιδίατρος. Έχει τη δυνατότητα φιλοξενίας 16 βρεφών και 100 νηπίων και εξυπηρετεί στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό και των τριών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων, που υπηρετεί σε υπηρεσίες εντός του νομού Αττικής.

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΥΠΕΘΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΥΠΕΘΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ