Ο ΥΦΕΘΑ με τις Διοικήσεις όλων των ΑΣΕΙ και ΑΣΣΥ – ΦΩΤΟ

Μετά τις Διοικήσεις των Στρατιωτικών Νοσοκομείων ο υφυπουργός Αλκιβιάδης Στεφανής πραγματοποίησε σύσκεψη με τις Διοικήσεις όλων των ΑΣΕΙ και ΑΣΣΥ των τριών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων.

Να σημειώσουμε ότι πρόσφατα ο ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος στην ομιλία του στην Διαρκής Επιτροπή Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων είχε μιλήσει για τη δημιουργία Πανεπιστημίου Εθνικής Άμυνας, στο οποίο θα ενταχθεί το σύνολο των στρατιωτικών σχολών (ΣΕΘΑ, ΑΣΕΙ, ΑΣΣΥ).

Η σύσκεψη με τις Διοικήσεις όλων των Ανωτάτων Στρατιωτικών Εκπαιδευτικών Ιδρυµάτων (ΑΣΕΙ) και των Ανώτερων Στρατιωτικών Σχολών Υπαξιωματικών (ΑΣΣΥ) των τριών Κλάδων (ΓΕΣ, ΓΕΝ και ΓΕΑ) των Ενόπλων Δυνάμεων, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019, υπό τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή, στην αίθουσα «Ιωάννης Καποδίστριας» του ΥΠΕΘΑ.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης, οι Διευθυντές των Κλάδων και των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης των Γενικών Επιτελείων Εθνικής Άμυνας, Στρατού, Ναυτικού και Αεροπορίας.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η παρουσίαση των δυναμικών εξελίξεων επί του επιτελούμενου έργου τους, των δράσεων εξωστρέφειας και των δράσεων που συμβάλλουν αποφασιστικά στην εμπέδωση της υψηλής αποστολής τους, για τις οποίες αισθάνονται υπερήφανες οι Διοικήσεις και το προσωπικό των Σχολών, καθώς και η ανταλλαγή απόψεων αναφορικά με το μέλλον, τις προκλήσεις και τις προοπτικές των ΑΣΕΙ και ΑΣΣΥ.

ΥΦΕΘΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΑΣΕΙ ΑΣΣΥ

ΥΦΕΘΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΑΣΕΙ ΑΣΣΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ