Υπαξιωματικοί “πυροβολούν” την ΠΟΕΣ! Τι έκανε πάλι;

Πυρά κατά της ΠΟΕΣ ρίχνουν υπαξιωματικοί, για την πρόταση σχετικά με τις άδειες που διατυπώνει η Ομοσπονδία. Οι συνδικαλιστές ζητούν αποκλεισμό στελεχών!


 

Τον αποκλεισμό των στελεχών που προέρχονται από τις τάξεις της Σχολής Υπαξιωματικών Διοικητικών, της Σχολής Ιπταμένων Ραδιοναυτίλων από τα στελέχη που θεωρούνται υπαξιωματικοί, προτείνουν οι συνδικαλιστές της ΠΟΕΣ!

Αυτό προκύπτει από το κέιμενο που έχουν διανείμει στον Τύπο σχετικά με τις άδειες των στρατιωτικών.

Η πρόταση βρήκε τη σφοδρή αντίδραση του Συλλόγου Αποφοίτων Σχολής Υπαξιωματικών Διοικητικών Πολεμικής Αεροπορίας, την επιστολή του οποίου μας κοινοποίησαν.

Στην επισοτλή αναφέρουν:

Με έκπληξη διαβάσαμε δημοσίευμα , για την πρόταση της Ομοσπονδίας σχετικά με την τροποποίηση της Υ.Α. θέματος (υπαρ. Φ.400/34/292616/Σ4753 (ΦΕΚ 2808 Β’/6-9-2016), όπου στο Άρθρο 1 – παρ. ε’, εισηγείσθε τη μή θεώρηση των μαθητών των ΣΥΔ και ΣΙΡ, ως μαθητών των ΑΣΣΥ Π.Α., εν αντιθέσει με τους μαθητές της ΣΤΥΑ και ΣΜΥΑ :
Κατόπιν των ανωτέρω, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε από που ορμώμενοι οι συντάκτες της εν λόγω πρότασης, κατέληξαν σε αυτή την εισήγηση.
Άποψή μας είναι πως, ενέργειές σας για θέματα που αφορούν τα τακτικά εν ενεργεία Μέλη του Συλλόγου μας, πρέπει να τα πληροφορούμαστε επίσημα από εσάς και όχι από δημοσιεύματα.
Με εντολή κ. Προέδρου
  Ηλίας Γ. Ντούβλης
   Γεν.Γραμ. ΣΑΣΥΔΑ
     Σγός (ΥΔΚ) ε.α.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ