Υπέρπτηση των Τούρκων στη Ρω ενώ ο Αλκ. Στεφανής είναι στο Καστελόριζο

ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΑΠΟ ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ

Ο ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδης Στεφανής βρίσκεται στο Καστελόριζο και οι Τούρκοι πραγματοποίησαν υπέρπτηση πάνω από τη Ρω.

Την ώρα που ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής βρίσκεται στο Καστελόριζο, όπου και θα διανυκτερεύσει στέλνοντας ηχηρό μήνυμα αποτροπής από το ακριτικό νησί της Ελλάδας, οι Τούρκοι δεν μπόρεσαν να κρύψουν τον εκνευρισμό τους και ζεύγος τούρκικων F-16 πραγματοποίησε υπέρπτηση πάνω από τη νήσο Ρω μόλις στα 10.000 πόδια.

Μια κίνηση που μόνο τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, καθώς είναι γνωστό ότι ο Αλκιβιάδης Στεφανής είναι κυριολεκτικά «κόκκινο πανί» για τους «γείτονες» Τούρκους, από την εποχή που ήταν Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, τον οποίο κατά καιρούς και τιμούν, συνήθως, με παραβιάσεις του Εθνικού Εναέριου Χώρου και παρενοχλήσεις του μέσου με το οποίο μετακινείται.

Επίσης δεν μπορεί να είναι τυχαία η συγκεκριμένη υπέρπτηση, μια ημέρα σαν τη σημερινή που η ηγεσία της ΕΕ μαζί με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, επισκέφθηκαν τα σύνορα του Έβρου προκειμένου να δουν από κοντά την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή και εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους στην Ελλάδα, ενώ έστειλαν μήνυμα στην Τουρκία να σεβαστεί τη συμφωνία με την ΕΕ για τους πρόσφυγες.

Να σημειωθεί ότι χθες ο ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδης Στεφανής είχε επισκεφθεί το Φαρμακονήσι, από όπου έκανε και μία ανάρτηση στο facebook με τα εξής λόγια.

«Φαρμακονήσι. Εξαιρετική η συνεργασία Στρατού και Ακτοφυλακής και εδώ.
Πολλές οι προσπάθειες παράνομης εισόδου στη χώρα, αλλά με αποφασιστικότητα, σθένος, υψηλό ηθικό και αίσθηση του καθήκοντος περιορίζονται καθημερινά.

Βολές, ασκήσεις ετοιμότητας και η απόλυτη θέση μας για την προάσπιση των συνόρων μας είναι όχι μόνο μήνυμα, αλλά και ρεαλιστική απόδειξη της αποφασιστικότητάς μας».

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ