ΥΠΕΘΑ: Με Στ. Θεοδωράκη και Πρέσβη της Κύπρου συναντήθηκε ο Αποστολάκης

Δύο νέες διαδοχικές σημαντικές πολιτικές και διπλωματικές συναντήσεις είχε σήμερα ο ΥΕΘΑ Ευ. Αποστολάκης και συγκεκριμένα με τον Σταύρο Θεοδωράκη και τον Πρέσβη της Κύπρου
 
 
Με τον επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη, συναντήθηκε σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ενημέρωσε τον κ. Θεοδωράκη επί θεμάτων αρμοδιότητας του υπουργείου.
Υπενθυμίζεται, ότι χθες ο κ. Αποστολάκης ενημέρωσε σχετικά τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο και τομεάρχη Εξωτερικών και Άμυνας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέα Λοβέρδο. Λίγες ημέρες νωρίτερα είχε συναντηθεί και είχε ενημερώσει τον Τομεάρχη Άμυνας της ΝΔ Βασίλης Κικίλια.
Να σημειώσουμε ότι ο ΥΕΘΑ με τις συναντήσεις αυτές με εκπροσώπους κομμάτων ουσιαστικά κάνει πράξη την δηλωσή του στη Βουλή ότι είναι στην διαθεσή όλων των πολιτικών κομμάτων να ενημερώσει προσωπικά για «ευαίσθητα» και «απόρρητα» ζητήματα που αφορούν το ΥΠΕΘΑ και τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Ταυτόχρονα σήμερα ο ΥΕΘΑ είχε ακόμα μια εθιμοτυπική διπλωματική συνάντηση ιδιαίτερης σημασίας και συγκεκριμένα δέχθηκε στο γραφείο του τον Πρέσβη της Κύπρου Κυριάκο Κενεβέζο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΥΠΕΘΑ κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος. Σίγουρα όμως και με βάση τις γεωπολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών η συζήτηση που έγινε θα αφορούσε πολλά ζητήματα που άπτονται της ασφάλειας ειδικά στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ