Ζ’ ΜΑΚ εναντίον Μπασινά, Νικοπολίδη, Κυργιάκου στη Λεωφόρο!

Αγώνας μεταξύ της Ζ’ ΜΑΚ και πολλών αστέρων του ποδοσφαίρου θα γίνει την Τετάρτη στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Η είσοδος ελεύθερη και ο σκοπός ιερός

 

Την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017 και ώρα 17:30, θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο “Απ. Νικολαίδης” (Παναθηναικού-Λεωφόρος Αλεξάνδρας) στην Αθήνα, ποδοσφαιρικός αγώνας φιλανθρωπικού χαρακτήρα, μεταξύ ομάδας της Ζ’ Μοίρας Αμφιβίων Καταδρομών (Ζ’ ΜΑΚ) και ομάδας του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ).

Στην ομάδα του ΠΣΑΠ θα συμμετέχουν και παλαίμαχοι διεθνείς ποδοσφαιριστές, μέλη της Εθνικής Ομάδας που κατέκτησε το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2004 (EURO 2004).

Με μικτή ομάδα του ΠΣΑΠ αναμένεται να αγωνιστούν οι Άγγελος Μπασινάς, Αντώνης Νικοπολίδης και Σωτήρης Κυργιάκος.

Ο αγώνας αποτελεί πρωτοβουλία στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς των Ενόπλων Δυνάμεων και η είσοδος θα είναι ελεύθερη στο κοινό.

Παράλληλα, στις θύρες εισόδου του γηπέδου θα υπάρχουν διαφανή κυτία, τα οποία θα φέρουν το σύμβολο του εθελοντικού μη κερδοσκοπικού οργανισμού ειδικής μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού «ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ», για την προαιρετική προσφορά χρημάτων, και το ποσό το οποίο θα συγκεντρωθεί θα διατεθεί αποκλειστικά για την υποστήριξη των δράσεων του εν λόγω οργανισμού.
Τα έσοδα από τα εισιτήρια θα διατεθούν στην «Κιβωτό του Κόσμου», ενώ το κόστος του εισιτηρίου είναι 5 ευρώ.

Πρόκειται για έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού.


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ