ΣΣΕ: Θριάμβευσε στο West Point – “1st International Team” & “Best Lethal Squad”

ΣΣΕ WEST POINT ΑΓΩΝΕΣ

ΣΣΕ: Θριάμβευσε η αποστολή της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων στους διεθνείς στρατιωτικούς αγώνες “Sandhurst 2022” στις ΗΠΑ.

 

Η αποστολή της ΣΣΕ, αποτελούμενη από από 12 Ευέλπιδες, δύο συνοδούς αξιωματικούς, και τον γυμναστή της Σχολής τερμάτισε 6η στη γενική βαθμολογία μεταξύ 48 ομάδων και 1η ως  “International Team” στους αγώνες “Sandhurst 2022”,  που διεξήχθησαν από 29 έως 30 Απριλίου 2022, στις εγκαταστάσεις της Στρατιωτικής Ακαδημίας του West Point, στις ΗΠΑ.

Χαρακτηρηστικό είναι το γεγονός ότι κατατάχτηκε 1η μεταξύ όλων των μη Αμερικανικών ομάδων, “τσακίζοντας” Άγγλους, Γερμανούς, Αυστραλούς, Πολωνούς κ.α.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ομάδες που κατατάχτηκαν πριν την ομάδα της ΣΣΕ ήταν όλες αμερικανικές, με τεράστια εμπειρία στο διαγωνισμό και ειδική προετοιμασία ειδικά για αυτόν το διαγωνισμό!

Επιπλέον, η ομάδα της ΣΣΕ βραβεύτηκε με το “Marksmanship award” ως “Best Lethal Squad” – 1η ομάδα στις βολές!!! Συγκεκριμένα, η ομάδα της ΣΣΕ κέρδισε το βραβείο της «φονικότερης ομάδας» επιτυγχάνοντας τον καλύτερο μέσο όρο στις βολές με την αραβίδα M4, το πιστόλι SIG Sauer M17 και τον εκτοξευτή βομβίδων M320 Grenade Launcher Module (GLM).

Ο θρίαμβος της ομάδας της ΣΣΕ, αποτελεί την καλύτερη απάντηση σε αυτούς που τη  λοιδορούσαν το 2019, όταν η τότε ομάδα της ΣΣΕ συμμετείχε για πρώτη φορά στον διαγωνισμό και παρά τις αντιξοότητες και το απόλυτο άγνωστο, κατάφερε να τερματίσει.

ΣΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ WEST POINT ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Η βράβευση της ομάδας της ΣΣΕ στο West point

Συγχαρητήρια στη ΣΣΕ και στους στους Ευέλπιδες, σε όλους αυτούς που στήριξαν την προσπάθεια,  πίστεψαν στους Ευέλπιδες και έβαλαν στοίχημα η γαλανόλευκη και η σημαία της ΣΣΕ να κυματίζει ψηλά. Άριστοι!!!

Στο παρακάτω βίντεο, οι δύο βραβεύσεις για τις αντίστοιχες πρωτιές της ομάδας της ΣΣΕ, στο 15.16 και στο 32.45. 

 

 


Λεπτομέρειες για τις συμμετέχουσες ομάδες και τα αγωνίσματα στον παρακάτω σύνδεσμο:


Διαβάστε για τη συμμετοχή της ΣΣΕ στο διαγωνισμό του West point το 2019:

armynow.gr google news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ