Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων: Τολμηροί πέρα από τις δυνάμεις τους. Και στις δυσκολίες Ευέλπιδες! – ΒΙΝΤΕΟ

Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων: Ένα βίντεο μέσα από το οποίο οι Ευέλπιδες περιγράφουν το ρόλο και τη σχολή τους.

«Τολμηροί πέρα τις δυνάμεις τους. Ριψοκίνδυνοι εν γνώσει τους. Και στις δυσκολίες Ευέλπιδες». Με τις τρεις αυτές λιτές προτάσεις περιγράφεται με τον καλύτερο τρόπο τι είναι να είναι κάποιος Εύελπις.

Ένα εντυπωσιακό και συγκινητικό βίντεο, που βγήκε πριν λίγες ημέρες από τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων περιγράφει με τον καλύτερο τρόπο τι είναι Εύελπις.

Ένας ένας οι Ευέλπιδες παρουσιάζουν με τον καλύτερο τρόπο τη σχολή τους, ξεκινώντας από την ιστορία και τις θυσίες των προκατόχων τους, ενώ στη συνέχεια αναφέρονται στη σημασία της εκπαίδευσης που λαμβάνουν από τη σχολή, ώστε να γίνουν οι αυριανοί ηγέτες που θα οδηγήσουν τον Στρατό Ξηράς, στο μέλλον.

Ευδιάκριτοι είναι στο βίντεο και οι νέοι τρόποι με τους οποίους εκπαιδεύονται πλέον οι  Ευέλπιδες όπως Πυγμαχία, αναρρίχηση, στρατιωτική εκπαίδευση με σωματική καταπόνηση.
Στους νέους αυτούς τρόπους που εκπαιδεύεται η νέα γενιά ευελπίδων είχε αναφερθεί μιλώντας στο ArmyNow.gr ο τότε υπεύθυνος για τη Στρατιωτική Εκπαίδευση αλλά και για πολλές από τις αλλαγές που τελικά εφαρμόστηκαν Συνταγματάρχης Νικόλαος Γκρέτσας μιλώντας για τη νέα φιλοσοφία στην εκπαίδευσή τους.
Στο ίδιο βίντεο μπορεί να διακρίνει κάποιος και τις αλλαγές που ξεκίνησαν την ίδια περίοδο και επανέφεραν πρόσφατα τους θαλάμους των 4 ατόμων στη ΣΣΕ όπως ήταν και στα πρότυπα των στρατιωτικών ακαδημιών σύγχρονων ενόπλων δυνάμεων.
armynow.gr google news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ